Брандиране на вътрешна витрина за Ти Би Ай Асет Мениджмънт


Rate this post

Екипът на рекламна агенция Буржоазия продължава с успешно реализираните си проекти. Един от последните такива беше за брандиране на вътрешна витрина. Този път наш клиент е едно от големите управляващи дружества в България – Ти Би Ай Асет Мениджмънт ЕАД.

Кое е УД „Ти Би Ай Асет Мениджмънт” ЕАД?

Компанията е част от Групата  на Виена Иншурънс Груп в България, която предлага инвестиционни продукти (взаимни фондове) и услуги за местни и международни индивидуални и институционални клиенти.Ти Би Ай Асет Мениджмънт управлява и консултира управлението на активи на обща стойност  над 2, 268 млдр. лева. Една от основните цели на компанията е да участва активно в развитието на българския финансов пазар. В тази връзка компанията е създала и поддържа първия индекс на съкровищни облигациив България ( Ти Би Ай Индекс), а цел на индекса е да бъде стандарт за измерване доходността на портфейли, инвестирани в държавни ценни книжа (ДЦК) и да показва движението на пазара на ценни книжа, емитирани от държавата. Дружеството също така предлага единствения у нас детски взаимен фонд „Ти Би Ай Съкровище”, инвестициите в който са в полза на децата. Доходността на „Ти Би Ай Съкровище” за последната една година е отлична – 8,09% (доходността е за периода 04/08/2013г-04/08/2014г.).

Оферта за брандиране на вътрешна витрина.

Ти Би Ай Асет Мениджмънт

Ти Би Ай Асет Мениджмънт

С нас се свърза г-жа Кристина Митрова, Маркетинг и ПР Директор на Ти Би Ай Асет Мениджмънт. Разказа ни за идеята им да се брандира  заседателната зала в техния офис. След няколко допълнителни въпроса по телефона, екипът на рекламна агенция Буржоазия изготви 2 оферти:

Частично облепване със стикер

Предложихме на г-жа Митрова да залепим стикер от пвц фолио със ширина 40 см. Плюс 2 ленти. Така се получи обща ширина около 60 см. Стикера ще се постави на нивото на очите. По този начин ще се закрие витрината от 120 до 180 см. На фолиото трябваше да присъства логото на Ти Би Ай Асет Мениджмънт. Този проект можеше да се изработи по два начина: чрез напечатано бяло фолио или чрез изрязано фрост фолио.

Облепване на половината витрина

Другото предложение, което обсъдихме с г-жа Митрова беше за облепване на половината витрина. От пода до нивото на очите – височина около 160 см. Тук пак имаше възможност да присъстват логото и надписите чрез печатно фолио или изрязано фрост. При този вариант имаше опасност от затъмняване на заседателната зала.

Договор за изпълнение

Управленският екип на Ти Би Ай Асет Мениджмънт се спря на първия вариант. ПВЦ лента от фрост фолио с изрязани лого и надписи. След уточняване на всички детайли по проекта подписахме договор за изпълнение. Всяка фирма би искала да работи със сериозни контрагенти.

След подписването на договора , екипът на рекламна агенция Буржоазия изработи проекта за няколко дни. В уречения ден и час бяхме в офиса на Ти Би Ай Асет Мениджмънт, за да направим монтажа. Благодарим на г-жа Митрова, че ни осигури оптимални условия за работа.

След монтажа се получи точно това ,което очакваха и двете страни. Видимостта към конферентната зала беше ограничена дискретно,  не изцяло. Ленти под и над основния стикер придадоха допълнителен добър визуален ефект.

Препоръка от Ти Би Ай Асет Мениджмънт

Ти Би Ай Асет Мениджмънт

Референция от Ти Би Ай Асет Мениджмънт

Най – добрият продавач е доволния клиент. Една от основните ни цели е всеки наш клиент да бъде доволен. Помолихме г-жа Митрова да ни даде отзив и препоръка за нашата работа.

Управляващо дружество „Ти Би Ай Асет Мениджмънт“ ЕАД издава настоящата референция на Рекламна агенция „Буржоазия“ ЕООД, като с нея удостоверява отлично свършената работа през месец юни 2014 г. по брандиране на вътрешна витрина в централния офис на Дружеството в гр. София.

Дизайнът бе изготвен професионално и съобразен с всички наши изисквания. Материалите и услугата бяха доставени и извършени в срок и с необходимото качество.

Препоръчваме Рекламна агенция „Буржоазия“ ЕООД като коректен и надежден партньор.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.