Рекламна агенция Буржоазия – Пълно рекламно обслужване за ветеринарен кабинет Абалон Вет 1


Rate this post

d-r. Jana Georgieva, Abalon VetПълно рекламно обслужване от Рекламна агенция Буржоазия за ветеринарен кабинет Абалон Вет: Изработка на работно време; рекламни надписи от пвц фолио; брандиране на витрини с перфо фолио; стикери за стена от фолио; дизайн, предпечат и печат на флаери/рецепти. Всичко това с допълнително много усмивки и настроение направихме за нашата приятелка д-р Жана Георгиева от ветеринарен кабинет Абалон Вет.

Коя е Д-р Жана Георгиева?

Жана е един от най – добрите и усмихнати ветеринарни лекари в София. Нейния кабинет се намира в кв. Света Троица, до блок 305, зад търговски център Илинден. Многократно сме водили при нея нашия женски кокер Лейди. Жана винаги ни е посреща с усмивка. Отнася се много професионално към Лейди. Преди няколко дни имахме инфекциозно заболяване, но това е друга история.

Какви проекти е реализирала Рекламна агенция Буржоазия за Ветеринарен кабинет Абалон Вет?

Жана се свърза с нас преди около 2 години. Тогава пойска да й направим работно време от пвц фолио. Няколко букви от старото й бяха паднали при чистенето на витрината. В последствие направихме няколко информационни рекламни надписи от фолио.

Миналата година Жана премести ветеринарния кабинет в съседното помещение. Тогава тя отново се обърна към услугите Рекламна агенция Буржоазия. Предложихме цялостно рекламно решение за брандиране на витрини. Изготвихме дизайна. Направихме предпечата и печата. Новия кабинет има две витрини. Едната брандирахме с перфо фолио. На другата залепихме рекламни надписи от пвц фолио описващи ветеринарните услуги.

design i pechat na flaeri ot reklamna agencia Burjoazia

Дизайн и печат на флаери от рекламна агенция Буржоазия

Дизайн и печат на флаери/рецепти

Последната поръчка на Жана беше за 1000 броя, формат А6 печат на флаери, тип рецепти. Получи се много интересен и успешен проект. Използвахме едни от любимите снимки на Жана за гръб на флаерите  на миловидни и забавни домашни любимци. Допълнително добавихме ветеринарните услиги , които извършва. Лицето го направихме с фон от животни. Накрая сложихме стандартните артибути за една рецепта. На снимката може да видите крайния резултат.

Сигурен съм, че Жана ще продължи да използва улугите на Рекламна агенция Буржоазия. А ние ще продължаваме да посещаваме и да препоръчваме услугите на един от най – добрите ветеринарни кабинети в София – Абалон Вет.

Ние знаем, че имате на разположение много голям избор от рекламни агенции, затова ви благодарим, че избрахте нас!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Рекламна агенция Буржоазия – Пълно рекламно обслужване за ветеринарен кабинет Абалон Вет