Табела за работно време на магазин


5/5 - (1 vote)

Всеки който иска да си отвори търговски обект  и да предлага продукт или услуга, според българското законодателство трябва да има табела за работно време.

Какво трябва да знаем преди да си направим табела за работно време.

Първо ще направим няколко пояснения:

табела за работно време на магазин

табела за работно време на магазин

Според закона за местните данъци и такси под търговски обект се разбира магазини, павилиони, аптеки, будки, бензиностанции, складове за търговия на едро, ресторанти, дискотеки, закусвални, пивници, сладкарници, кафенета, механи, бирарии, хазартни заведения, мотели и хотели.

Всяка месна община има своя наредба и условия за извършване на търговска дейност.  Рекламна агенция Буржоазия развива своята дейност предимно в град София. В тази връзка ще използваме информацията от наредбата на Столичния общински съвет.

Съдържанието на една табела за работно време трябва да бъде

–         Надпис на български език с името на фирмата на търговеца;

–         Адрес на управление на търговеца;

–         Работно време на търговския обект;

–         Името и фамилията на лицето отговорно за обекта (МОЛ);

Важно е да знаете ,че според наредбата трябва да имате допълнителна табела с надпис Затворено. Тя се поставя в близост до вашата табела за работно време само, когато търговския Ви обект е затворен.

Идеи за табела за работно време

Рекламна агенция Буржоазия представя на вашето внимание част от нашите готови проекти. Те са свързани с дизайн и изработка на табела за работно време. Някой от тях са изрязани от пвц фолио посредством плотер. Други са отпечатани върху фолио на широкоформатен принтер. Ние лично препоръчваме ползването на печатна табела за работно време. Визуално тя изглежда по – добре. Може да се направи цветна и забавна. Примера с работно време на плодове и зеленчуци. Също така монтажът е много по – бърз и лесен , отколкото изрязано работно време.

Само сега печатна табела за работно време с размери 30*20 см за цена от 25 лв. Очакваме Ви!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.